Exclusieve Meneertje & Mevrouwtje naamlabels

Beschikbaar als gekleurde stickers of gekleurde instrijk labels.

My Nametags Mr Men Labels

Er is een Meneertje of Mevrouwtje karakter voor iedereen. Misschien is je kleintje een Meneertje Slordig, maakt altijd rotzooi en verliest spulletjes! Of misschien eerder een Mevrouwtje Prinses, die er op staat om spullen voor zich zelf te houden.

Elk klein Mevrouwtje Uitvinder die er is zal trots zijn op onze naamlabels, ontworpen en gemaakt om de beste naamlabel ter wereld te zijn! Onze Meneertje en Mevrouwtje labels zijn gemaakt van hetzelfde materiaal als onze gekleurde stickers en instrijk labels. Elke Meneertje en Mevrouwtje naamlabel is 13x30mm.

Bestel 1 set van 56 Meneertje & Mevrouwtje labels voor €18,95

Onze Meneertje & Mevrouwtje labels – Zoek die van jou!

 • Mr Men and Little Miss name tag Mr Strong design
 • Mr Men and Little Miss name tag Mr Happy design
 • Mr Men and Little Miss name tag Mr Strong design
 • Mr Men and Little Miss name tag Mr Messy design
 • Mr Men and Little Miss name tag Mr Bump design
 • Mr Men and Little Miss name tag Mr Bump design
 • Mr Men and Little Miss name tag Little Miss Sunshine design
 • Mr Men and Little Miss name tag Little Miss Princess design
 • Mr Men and Little Miss name tag Little Miss Inventor design
 • Mr Men and Little Miss name tag Little Miss Inventor design
 • Mr Men and Little Miss name tag Little Miss Giggles design
 • Mr Men and Little Miss name tag Little Miss Chatterbox design

MENEERTJE & MEVROUWTJE GEKLEURDE STICKER LABELS ZIJN GESCHIKT VOOR:

 • Mr Men name tag for Stationery

  Schrijfgerei

 • Mr Men name tag for Clothing and School Uniform

  Schoolkleding

 • Mr Men name tag for Shoes

  Schoenen

 • Mr Men name tag for Baby equipment

  Babyspullen

 • Mr Men name tag for Toys

  Speelgoed

 • Mr Men name tag for Socks and Underwear

  Sokken en Ondergoed

 • Mr Men name tag for Sport/PE Gear

  Sportuitrusting / Gymkleding

We hebben de beste naamlabels van de wereld

 • Hoge Kwaliteit

  Onze Meneertje & Mevrouwtje naamlabels zijn gemaakt om lang mee te gaan. We gebruiken het best mogelijke zelfklevende materiaal om de garantie te kunnen geven dat de labels blijven zitten en duurzaam zijn.

 • Duurzaam

  Onze labels kunnen de routine van het dagelijkse schoolleven goed doorstaan en blijven uitstekend op hun plek, ruim tot na het schooljaar. Ze zijn extreem bestendig voor gebruik in wasmachines en vaatwassers.

 • Klanttevredenheid

  We hebben bijna een 100% klanttevredenheid ratio, de hoogste op de naamlabel-markt. We zijn er zeker van dat u onze gekleurde sticker labels ook geweldig vindt en zijn u graag van dienst om u verder te assisteren mocht u tegen problemen aanlopen.

Ga aan de slag!

Ontwerp nu uw Meneertje & Mevrouwtje labels of kies uit één van onze andere producten..

1 set van 56 stickers, of 56 gekleurde instrijk labels voor €18,95

 • Over Meneertje & Mevrouwtje

  • Meneertje & Mevrouwtje is een serie van 49 kinderboeken geschreven door de Britse auteur Roger Hargreaves. Het eerste ‘Meneertje’ boek verscheen in 1971. De ‘Meneertje’ collectie met zijn simpele verhalen en heldere en stoutmoedige illustraties, maakten ze zeer populair met een wereldwijde verkoop van over 100 miljoen boekjes over 28 verschillende landen.

   Elk ‘Meneertje / Mevrouwtje’ karakter heeft een persoonlijkheid en fysieke kenmerken gebaseerd op zijn/haar naam welke gebruikt wordt om een simpele morele les te illustreren. Met zo een brede variatie, spreekt het voor zich dat er wel een Meneertje/Mevrouwtje in ieder van ons zit. We zijn hier bij My Nametags groot fan van Meneertje & Mevrouwtje en daarom zijn we zeer verheugd om een reeks aan prachtige ontwerpen aan te kunnen bieden. Onze Meneertje & Mevrouwtje labels zijn gemaakt van hetzelfde materiaal als onze gekleurde stickers en instrijk labels. Voor informatie over hoe uw naamlabels te gebruiken, zie onze gebruiksaanwijzing pagina.

 • Waarom kiest u voor gegkleurde sticker naamlabels?

  • Gekleurde sticker naamlabels zijn een uitstekende keuze voor drukke ouders of verzorgers. Elke set bestaat uit 56 prachtige, kleurrijke labels welke in enkele seconden op kleding was-labels of spullen kunnen worden geplakt. We geloven oprecht dat onze labels de meest veelzijdige en kwalitatief hoogwaardige labels op de markt zijn. Niet alleen zullen de labels op hun plek blijven zitten in de wasmachine en vaatwasser, maar ze zijn ook sterilisator bestendig. Ze zijn flexibel genoeg om rond flessen of hoekjes van lunchtrommels te plakken. Een label met veelzijdigheid betekent dat het bestellen van combinatie sets overbodig wordt!

   Er zijn duizenden mogelijkheden om de label te personaliseren zodat u een onderscheidend en kleurrijk label kunt ontwerpen om er voor te zorgen dat er geen zaken meer verloren raken. Veel van onze klanten vertellen ons dat het ontwerpen van labels samen met hun kinderen nog een leuke bezigheid is ook! We raden aan om een telefoonnummer te vermelden, de naam van de klas of groep-nummer om er zeker van te zijn dat eventueel verloren spullen weer bij de eigenaar terugkomen.

 • Waarom kiest u voor gekleurde instrijk labels?

  • Onze gekleurde instrijk labels zijn de beste optie wanneer u kleding wenst te labelen. De labels kunnen in seconden worden aangebracht, wat betekent dat u geen uren kwijt bent aan het innaaien van de labels. De gekleurde instrijk labels kunnen gepersonaliseerd worden en de persoonlijkheid van uw kind reflecteren of hun interesses en door ze samen te ontwerpen kan het nog een leuke bezigheid zijn ook! Daarbij komen al onze gekleurde instrijk labels met een 10 jaar garantie.

   De instrijk labels kunnen overal in de kleding worden aangebracht en zullen geen irritatie veroorzaken. We gebruiken geen schadelijke chemicaliën in onze productie van de labels. Zorg dat u het meegeleverde siliconen papier gebruikt en volg de instructies die bij uw label-set zit.

 • Beoordelingen

  Registreer u voor onze nieuwsbrief

  My Nametags Feefo reviews Gold Trusted Service Award
 • Levering en Betaling

  • Levering in Nederland

   U ontvangt normaal de naamlabels binnen een de week na het plaatsen van uw internetbestelling, maar gelieve op 10 dagen te rekenen om zeker te zijn aangezien het 48 uur kan duren voor je bestlling geproduceerd wordt. Een set naamlabels kost €16.95.

  • Betaling

   We accepteren alle grote credit en debet betaalkaarten. U kunt ook via Paypal betalen. Betalingen worden veilig verwerkt door Adyen.

   Payment Methods

  • Internationale levering

   We leveren overal ter wereld zonder extra kosten.
   We streven er naar om in Europa binnen 10 dagen te bezorgen en buiten Europa binnen twee weken. Zorg er alstublieft voor dat u het land en de postcode vermeld bij het adres.


   Internationale levering

   De snelste manier om een bestelling te plaatsen is via het internet, en we produceren de bestellingen meestal dezelfde dag nog. We streven er naar om in Europa binnen 10 dagen te bezorgen en buiten Europa binnen twee weken. Zorg er alstublieft voor dat u het land en de postcode vermeld bij het adres.


   INTERNATIONALE LETTERS EN ACCENTEN

   We zijn in staat om de meeste internationale accenten (w.o. Franse accenten, IJslandse letters etc.) We kunnen West Europese accenten op al onze labels verwerken terwijl de Oost Europese en andere letters enkel op onze klassieke zwart en wit labels kunnen worden gedrukt. Wanneer het goed op het voorbeeld op uw scherm verschijnt, dan wordt het ook goed op uw label gedrukt. Voor Arabische, Hebreeuwse of Chinese en andere non Westerse alfabetten, dient u ons ‘narrow’ lettertype te gebruiken.

 • Gebruiksaanwijzing

  • HOE GEBRUIKT U GEKLEURDE STICKERS

   Op Kleding
   1. Druk de sticker stevig op het was-etiket of merklabel van het kledingstuk – niet geschikt voor stof.
   2. Wacht 24 uur met wassen van het kledingstuk nadat de sticker is aangebracht.
   3. Stickers zijn wasmachine-bestendig tot 60°.

   Op Spullen
   1. Plak de sticker op een schoon en droog oppervlak.
   2. Wacht 24 uur voordat u het voorwerp in de vaatwasser plaatst.

  • HOE GEBRUIKT U INSTRIJK LABELS (GEKLEURD EN ZWART/WIT)

   Voor kleding
   1. Verwijder de label van het transparante vel.
   2. Plaats de label op het kledingstuk en bedek het met het meegeleverde siliconen papier.
   3. Zet het strijkijzer op de maximale temperatuur die geldt voor het betreffende kledingstuk.
   4. Zet de stoomfunctie uit en druk het strijkijzer voor 8-15 seconden op de label.
   5. Verwijder het siliconenpapier en laat afkoelen.

   Waarschuwing! - Volg altijd de instructies van het samenstelling / was-etiket van het betreffende kledingstuk.
   - Strijk geen labels op niet-strijkbare kleding.
   - Strijk geen labels zonder siliconenpapier.

  • WAAR PLAATST U DE NAAMLABELS?

   Naamlabels zouden geplaatst moeten worden op een plek die direct zichtbaar is in het geval er iets zoekraakt of verwisseld wordt. We raden aan om onze gekleurde naamlabels op het was-etiket te plakken dat zich aan de binnenkant aan de zijkant bevindt. Labels kunnen ook in schoenen worden geplakt of op spullen zoals lunchtrommels of drinkflessen. Instrijk labels dienen direct op de stof te worden gestreken.

  • HOE LABELS IN TE NAAIEN?

   Innaai-labels dienen in de kleding te worden genaaid. De innaai-labels zouden aangebracht moeten worden op een zichtbare plek waardoor de persoon die het kledingstuk vindt, het snel opmerkt. Bijvoorbeeld in de kraag of in de taille (band) van een broek. Echter is het innaaien van labels een tijdrovende bezigheid en deze labels staan er om bekend om te slijten. Om deze redenen zijn er stickers en instrijk labels ontworpen. Deze kunnen in enkele seconden worden aangebracht om zo tijd te besparen voor drukke ouders.

 • Vraag & Antwoord

  • WELKE NAAMLABELS MOET IK KIEZEN?

   We zijn er zeker van dat er voor iedereen wel een geschikte naamlabel is! Om er achter te komen welk type label voor u het beste is, hangt af van waar u de naamlabel voor wenst te gebruiken en hoe kleurrijk de label moet zijn.

   Onze gekleurde stickers zijn de meest veelzijdige en ze zijn geschikt voor spullen (schrijfgerei, boeken, pennen etc.) en ze zijn geschikt om op aanwezige kleding-labels of was-etiketten inkleding te plakken te plakken. Er zijn oneindig veel ontwerpmogelijkheden voor deze labels. Indien de label direct op stof moet worden aangebracht, kunt u het beste voor zwart en wit instrijk labels kiezen. Indien u eenvoudige functionele stickers wenst voor harde ondergronden, maar geen kleding, dan zijn de zwart en wit stickers zeer geschikt. Voor meer informatioe klikt u hier: onze producten.

  • WELKE MAAT HEBBEN DE NAAMLABELS

   Onze naamlabes zijn algemeen klein van formaat, maar groot genoeg zodat de tekst leesbaar is. Onze standaard afmeting is 30 x 13mm. Dit is groot genoeg om goed leesbaar te zijn en te identificeren en zorgt er voor dat de label op de meeste items past zoals schrijfgerei, jassen en truien. Onze mini labels zijn 16x3mm en dienen daarom op kleine items worden geplakt zoals sleutels of potloden, pennen etc.

  • WAAROM GEBRUIKT U NAAMLABELS?

   Naamlabels zijn een simpele oplossing voor het probleem dat spullen kwijt raken. Door ze simpelweg in kleding of op spullen, zoals schoenen en lunchtrommels, aan te brengen, bent u er zeker van dat ze niet kwijtraken. Het is tevens een goed idee om een telefoonnummer aan de labels toe te voegen om zo de persoon die de spullen vindt, te helpen.

  • HOE GEBRUIK IK DE LABELS?

   Ga hiervoor naar onze gebruiksaanwijzing pagina voor een gedetailleerde uitleg over hoe onze naamlabels te gebruiken.

  • MIJN BESTELLING IS NIET AANGEKOMEN

   Raak niet in paniek! We informeren onze klanten er rekening meet te houden dat levering uiterlijk 10 dagen kan duren. Terwijl in de praktijk onze klanten de bestelling vaak al binnen een week in huis hebben, zijn we ook afhankelijk van eventuele vertragingen met de post. Indien uw bestelling na 10 dagen nog niet is ontvangen, neem dan alstublieft contact op met info@mynametags.nl en dan helpen wij u graag verder.

  • IK WENS EEN AANPASSING VAN MIJN BESTELLING

   Vergissingen gebeuren! Indien u een vergissing hebt gemaakt terwijl u uw bestellingplaatste of indien u uw adres gegevens wenst aan te passen, neem dan binnen 10 min via email of telefoon contact met ons en dan helpen wij u graag verder. U kunt ons bereiken op info@mynametags.nl info@mynametags.nl

  • WAT INDIEN IK NIET TEVREDEN BEN MET MIJN NAAMLABELS?

   We zijn er trots op om de beste naamlabels en klantenservice aan te bieden, dus wanneer u niet tevreden bent met uw naamlabels of om wat voor reden dan ook, neemt u dan gerust contact met ons op via info@mynametags.nl

  • KAN IK EEN SET LABELS OPSPLITSEN?

   We kunnen helaas geen set labels opsplitsen in meerdere namen. Vanwege de manier waarop de labels worden geproduceerd is dit gewoonweg niet mogelijk.

  • LEVEREN JULLIE IN HET BUITENLAND?

   Ja. We verzenden dagelijks labels over de hele wereld.

  • KAN IK INTERNATIONALE LETTERS EN ACCENTEN GEBRUIKEN?

   We zijn in staat om de meeste internationale accenten (w.o. Franse accenten, IJslandse letters etc.) We kunnen West Europese accenten op al onze labels verwerken terwijl de Oost Europese en andere letters enkel op onze klassieke zwart en wit labels kunnen worden gedrukt. Wanneer het goed op het voorbeeld op uw scherm verschijnt, dan wordt het ook goed op uw label gedrukt. Voor Arabische, Hebreeuwse of Chinese en andere niet-westerse alfabetten, dient u ons ‘narrow’ lettertype te gebruiken. (voor meer informatie hierover, zie onze Leveringpagina).