Levering informatie

U dient uw bestelling binnen 10 werkdagen te ontvangen.

Covid-19 Update:
My Nametags werkt als -normaal- terwijl wij er voor zorgen dat iedereen veilig blijft en we social distancing in acht namen. Echter, omdat de huidige situatie onvoorspelbaar is, hebben we enige postvertraging opgemerkt. We verontschuldigen ons graag op voorhand voor eventuele ongemakken die het bij u teweegbrengt.

Levering naar Nederland
U ontvangt de naamlabels meestal binnen een week na ontvangst van uw bestelling, maar er geldt een uiterlijke levering van 10 werkdagen. Een standaard set naamlabels kost € 16,95 + € 0,00 verzendkosten per bestelling. Uw bestelling wordt verstuurd via PostNL en de enveloppen passen in een standaard brievenbus. Wij hanteren geen track & trace service om de kosten voor onze klanten zo laag mogelijk te houden.  

Internationale levering:
Wij leveren overal ter wereld zonder extra kosten. De snelste manier om te bestellen is via het internet, we produceren de bestellingen meestal nog dezelfde dag dat we ze ontvangen. We streven ernaar om binnen 10 werkdagen te leveren in Europa en twee weken buiten Europa. Zorg ervoor dat u het land en de postcode in het adres vermeldt. In de UK wordt gebruikt gemaakt van Royal Mail service en in andere landen door de aldaar opererende grotere postbedrijven.

International deliveries:
De snelste manier om te bestellen is via het internet, we produceren de bestellingen meestal nog dezelfde dag dat we ze ontvangen. We streven ernaar om binnen 10 werkdagen te leveren in Europa en twee weken buiten Europa. Zorg ervoor dat u het land en de postcode in het adres vermeldt.

Internationale brieven en accenten:
We zijn in staat om de meeste internationale accenten te leggen (bijv. Franse accenten, IJslandse brieven). We kunnen West-Europese accenten aanbrengen op al onze labels. Dus, als het correct wordt weergegeven op de preview labels, zullen we het kunnen afdrukken. We zijn in staat om naamlabels met Maltese, Griekse, Arabische en andere tekens te produceren met behulp van het smalle lettertype (als u het op de naametiketvoorvertoning kunt lezen, kunnen we het afdrukken).


 

Maak je klaar om je labels te ontwerpen!

Moeiteloos te ontwerpen, met duizenden combinatiemogelijkheden. Verkrijgbaar als stickers, strijkstickers en meer.

1 set van 56 naamlabels voor €16,95