Algemene Voorwaarden

RETOUR - EN TERUGBETALINGSBELEID

Volgens de EU-consumentenrichtlijn geldt er een wettelijke bedenktijd van 14 dagen om online aankopen te retourneren. Dit geldt echter niet voor op bestelling gemaakte of gepersonaliseerde producten, zoals de labels van My Nametags. Retourzendingen en terugbetalingen worden door My Nametags dan ook niet geaccepteerd. Controleer uw bestelling zorgvuldig voordat u deze verzendt, aangezien wij u geen geld terug kunnen geven als wij het door u online bestelde product leveren. Verzendkosten voor retourzendingen zijn voor rekening van de klant. Als u een bestelling wilt annuleren, kunt u binnen een uur na het plaatsen van de bestelling contact met ons opnemen via e-mail (info@mynametags.nl), aangezien wij de bestellingen direct produceren nadat ze op onze website zijn geplaatst. Als uw product defect is, neem dan contact met ons op via e-mail op info@mynametags.nl met vermelding van uw ordernummer en het probleem met het product dat u hebt ontvangen. Wij zullen binnen zeven werkdagen reageren op e-mails. Wij accepteren geen retourzendingen voor producten die niet kapot zijn of verkeerd zijn geleverd.

KORTINGSCODE ALGEMENE VOORWAARDEN

De geldende kortingscode moet worden ingegeven op de CHECKOUT pagina waar staat: 'Discount code' - Klik hier als u een tegoedboncode heeft. Wanneer u de code NIET invoert en u het volledige bedrag betaalt voor uw bestelling, kennen wij u achteraf GEEN korting toe.

Deze website maakt gebruik van Google Ads & Facebook Remarketing Tags

Deze website maakt gebruik van Google Ads & Facebook Remarketing service om te adverteren op websites van derden aan eerdere bezoekers van onze website. Dit kan betekenen dat we adverteren aan eerdere bezoekers van ons website die geen taak, bijvoorbeeld het plaatsen van een bestelling, hebben volbracht op onze website. Dit kan in de vorm van een advertentie op de Google search results pagina, een site in de Google Display Network of ergens op Facebook.

Externe (derden) partijen, waaronder Google & Facebook, gebruiken cookies om advertenties te dienen, gebaseerd op iemands eerdere bezoeken aan onze website. Verzamelde data zal worden gebruikt in overeenstemming met ons eigen beleid als ook in overeenstemming met het Google & Facebook private beleid.

U kunt zich afmelden voor remarketing door op onderstaande links te klikken:

Voor Google

Voor Facebook

 

Maak je klaar om je labels te ontwerpen!

Moeiteloos te ontwerpen, met duizenden combinatiemogelijkheden. Verkrijgbaar als stickers, strijlabels en meer.

1 set van 56 naamlabels voor €16,95