Algemene Voorwaarden

KORTINGSCODE ALGEMENE VOORWAARDEN

De geldende kortingscode moet worden ingegeven op de CHECKOUT pagina waar staat: 'Discount code' - Klik hier als u een tegoedboncode heeft. Wanneer u de code NIET invoert en u het volledige bedrag betaalt voor uw bestelling, kennen wij u achteraf GEEN korting toe.

Deze website maakt gebruik van Google Ads & Facebook Remarketing Tags

Deze website maakt gebruik van Google Ads & Facebook Remarketing service om te adverteren op websites van derden aan eerdere bezoekers van onze website. Dit kan betekenen dat we adverteren aan eerdere bezoekers van ons website die geen taak, bijvoorbeeld het plaatsen van een bestelling, hebben volbracht op onze website. Dit kan in de vorm van een advertentie op de Google search results pagina, een site in de Google Display Network of ergens op Facebook.

Externe (derden) partijen, waaronder Google & Facebook, gebruiken cookies om advertenties te dienen, gebaseerd op iemands eerdere bezoeken aan onze website. Verzamelde data zal worden gebruikt in overeenstemming met ons eigen beleid als ook in overeenstemming met het Google & Facebook private beleid.

U kunt zich afmelden voor remarketing door op onderstaande links te klikken:

Voor Google

Voor Facebook

 

Maak je klaar om je labels te ontwerpen!

Moeiteloos te ontwerpen, met duizenden combinatiemogelijkheden. Verkrijgbaar als stickers, strijlabels en meer.

1 set van 56 naamlabels voor €16,95